Smygkorsetter: allt du behöver veta

Stålkorsetter blir allt populärare nu när midjeträning i allmänhet blir trendigt, men en av de frågor vi ofta får är: är det möjligt att bära en korsett under dina kläder?

Latexkorsetter med hakfästen är lätta nog att dölja, men hur är det med lite bulkigare snörningskorsetter?

Det är fullt möjligt att träna midjan med en korsett och ändå dölja vad du gör (även om det kan vara väldigt roligt att bära en korsett som ytterkläder!) Nyckeln är att veta vilken typ av kläder du ska bära.
Här är allt du behöver veta om smygkorsetter så att du kan hålla din midjeträningsrutin hemlig.

De mest smickrande storlekarna

Kvinnor har burit korsetter i hundratals år, och de har aldrig haft problem med att dölja dem under sina vardagskläder. Om du tänker på det, tills nyligen, kom kvinnokläder alltid in vid den naturliga midjan, vilket gjorde det naturligt att bära en korsett under. Detta gällde för en mängd olika klänningar, liksom byxor och jeans när kvinnor började bära dem mer.

Relaterat: 5 typer av korsetter & hur man bär dem!

Tingen har blivit mer komplicerade under de senaste decennierna, särskilt när jeans började falla mycket lägre. Om du försöker bära en korsett med höftkramande jeans kommer du att se konstig och skrymmande ut i nedre delen av buken.

Det
är därför det är viktigt, när du tränar din midja med en korsett, att välja kläder som är i storlek för att matcha din naturliga midja. Det är faktiskt vad du borde göra ändå, för om du tränar din midja vill du visa upp den! Lyckligtvis är stilar med hög midja på väg tillbaka i mode, så tveka inte att para ihop din stålkorsett med jeans, byxor eller kjolar med hög midja. Klänningar och kostymer tenderar att visa upp den naturliga midjan oftare, så prova dem också.

Det handlar om tyget

Det är uppenbart att ju tunnare tyg, desto svårare blir det att dölja vad du har under. Om du kämpar för att dölja troslinjen eller behån kommer naturligtvis din korsett också att vara mycket synlig. Om du vill bära smala, figurnära blusar eller klänningar får du mycket bättre resultat genom att bära sömlösa shapewear för dessa tillfällen snarare än din favoritkorsett.

Detta sagt, du kanske blir förvånad över hur många outfits du kan bära med en korsett.
Prova toppar och klänningar med rynkor, volanger och andra utsmyckningar som inte bara distraherar från den struktur som kan finnas under, utan också kan användas för att förbättra din timglasfigur.

Även om du föredrar att bära en t-shirt och jeans, kan du fortfarande göra det med lite trial and error. Kom ihåg att
bära jeans med hög midja och välj t-shirts i mörkare
färger, tryck eller mönster. Experimentera bara med vad du redan har i din garderob så kanske du blir positivt överraskad.

Bälten, bälten, bälten

Vi kommer att låta dig komma in på en hemlighet om korsettmode: bälten kommer att bli din bästa vän. Om du har en korsetterad midja kommer du att vilja visa upp den, och vilket bättre sätt att göra det än med ett sött bälte?

Några
av våra favoritkläder att bära med en korsett är långa toppar ihop med leggings och avslutade med ett bälte.
Din lilla midja kommer att se bra ut, och den långa tröjan och leggingsen hjälper till att förlänga din figur, vilket ger dig en längre, smalare timglasform.

Klänningar

Det
finns många alternativ när det gäller att bära klänningar över din stealthkorsett. Som med alla outfits som diskuterats hittills, kommer dina resultat att bero på tyg och passform. Många klänningsstilar kommer in vid den naturliga midjan, så det kommer att vara lätt att bära din korsett under. Å andra sidan, lätta klänningar, som tenderar att betona de minsta kurvorna, kommer sannolikt att orsaka problem. Även här kan ett bälte vara användbart, och du kan också kombinera din korsett med andra shapewear som knickers, tights eller leggings.

För
bästa resultat rekommenderar vi klänningar med volanger, en styvare struktur eller tjockare tyg. Du kan också bära bälten för att dra uppmärksamhet till din lilla midja.

Och
naturligtvis måste vi nämna att korsetter är några av de bästa underkläderna för brudar! De skapar en fantastisk silhuett för brudar och tärnor. Vi rekommenderar särskilt att du använder dem med klänningar i A-linjeform, balklänningar, sjöjungfrur och bustier.

Lagring

Allt du kan använda för att lagra din look kan vara bra för att styla din stealth-korsettdräkt. Förutom bälten kan jackor och västar också användas för att skapa naturligt kamouflage. Du kan också använda cardigans och halsdukar till din fördel.

Det är lite lättare att bära en korsett i svalare väder, eftersom du naturligtvis kommer att bära lösa tröjor, som fungerar perfekt med de flesta korsetter. Men oroa dig inte, du behöver inte ge upp korsetter under sommarmånaderna eller varmare klimat. Välj bara lösa eller texturerade tyger som visar upp din smala midja utan att avslöja din hemlighet.

Spelar typen av korsett någon roll?

Vissa korsetter är mer effektiva än andra när det gäller att vara osynlig under kläderna. För det första kan färgen vara viktig. Om du planerar att bära ljusa kläder, se till att du väljer en korsett med en knäppning som matchar din naturliga hudton (till exempel nude eller svart), snarare än mer färgglada varianter. För
det andra är vissa korsetter lättare än andra och är lättare att dölja.

När det bara inte fungerar

.

Vissa stilar kan helt enkelt inte fungera med en korsett med snörning på grund av materialens skärning och passform. Men oroa dig inte, du kan fortfarande njuta av fördelarna med midjeträning även om du måste hitta ett alternativ till din favoritkorsett.

Även om resultaten är lite mindre dramatiska, kan du använda en latexhängare istället för en korsett när du behöver bära en viss outfit för att lösa dina garderobsproblem. Det finns verkligen en fördel med att ha båda typerna av galgar i din garderob, beroende på vad du har på dig. I synnerhet kan du välja en galge utan fästen för sömlös bantning. På
så sätt kan du bära kläder som avslöjar mer av din figur utan att påverka ditt
bantningsprogram
.

Om du
är mycket engagerad i ditt bantningsprogram, glöm inte att du kan ta en paus då och då.
Du behöver trots allt inte ha på dig korsetten på stranden. Se bara till att du kommer tillbaka till din rutin så snart du har hoppat över den – eller bär din korsett på udda timmar för att kompensera för förlorad tid. Vissa kvinnor gillar till och med att träna medan de sover.

Opslag för kläder

Här kommer den roliga delen: att hitta inspiration för kläder med korsetter! Det är lättare än du tror när du har rätt inspiration.

Outfit 1: Casual svart klänning med bälte

Inte
bara kommer du att se fantastisk ut med den lilla midjan i din korsett, men att bära ett bälte över en svart klänning kommer att ge din outfit dramatik. Vi sa ju att bälten skulle bli din bästa vän!

Ändring 2: Långa toppar och leggings (bälte valfritt)

Den här outfiten kan vara bekväm och snygg för nästan vem som helst
!
Välj en outfit utan bälte för en mer flytande look, eller lägg till ett bälte för att visa midjan.

Outfit 3: Rumpförstorande jeans och t-shirt

Våra
rumpförstorande jeans är perfekta att bära med korsetter, eftersom de har en högre midja och enkelt knyts runt en korsett. Du kan bära dessa jeans med vilken typ av topp som helst. Bär din favorit grafiska t-shirt eller tryckta topp för en avslappnad, sexig look.

Opt 4: Volangig sommarklänning

Om
du väljer ett tyg med massor av små volanger eller andra strukturer kommer det att passa perfekt med din favoritbantningskorsett. Vi rekommenderar också att du väljer tryck och mönster, men experimentera och se vad som fungerar för dig.

Dress 5: Passande byxor eller kjol kostym

Gör ett uttalande på kontoret genom att bära en passande kostym med en korsett. Om du väljer en blus med rynkor, volanger eller rätt tjocklek för att dölja korsetten kan du se sexig och professionell ut.

Ändring 6: Korsett på toppen

Okej, vi vet att den här artikeln handlar om diskret korsettering, men glöm inte att korsetter också kan fungera som ytterplagg! Se vilka nya looker du kan skapa
helt
enkelt genom att sätta din korsett över dina favorittoppar.

Slutsatsen är att det är helt möjligt och rekommenderas att göra midjeträning med en korsett under dina vardagskläder. Du behöver bara veta vilka typer av tyger, skärningar och tillbehör som bäst passar din livsstil och personliga preferenser.

Bär du redan en korsett under dina kläder? Vi skulle älska att se dina resultat och outfit-rekommendationer! Låt oss veta på sociala medier och visa oss vad du kan göra! #BeTheHourglass

Och
som alltid, om du behöver ytterligare stilråd, tveka inte att kontakta vårt expertteam som kan hjälpa dig att hitta den perfekta midjeträningslösningen för dina behov.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *