Äta med midjestöd: hur man gör det på rätt sätt

5 hälsosamma matvanor som kompletterar dina bantningsmål

En av biverkningarna
av att bära ett kompressionsplagg, till exempel en corset eller en hängare, eller till och med en bodysuit eller body shorts, är att du kan känna att du inte kan äta särskilt mycket. Anledningen är ganska enkel: din matsmältningskanal har inte lika mycket utrymme att växa! Så, kan du äta med en midjetränare?

Svaret är… det beror på.
Det beror på dina matvanor och dina mål när du bär midjetränaren.

Här är några allmänna tips om att äta med en midjetränare:

Prioritera din hälsa.

Oavsett vad du bestämmer om dina matvanor när du bär ett kompressionsplagg, se till att du prioriterar din kropps behov. Om du inte får i dig tillräckligt med näringsrika kalorier och vatten med en tight mage, var smart och gör de nödvändiga justeringarna för din hälsa.

Spara det till små måltider och mellanmål.

Om du vill äta små måltider under dagen kan du bära din vindjacka för att hjälpa dig att uppnå detta. För många människor är detta ett optimalt sätt att minska portionsstorleken och kaloriintaget. Men var försiktig: varje måltid och mellanmål bör bestå av näringsrika livsmedel för att få ut det mesta av små portioner. Se
också till att du dricker tillräckligt med vatten.

Spara det för en midjeträningsdiet.

Om
du bär en guêpière eller korsett som en del av en midjeträningsregim, bör du definitivt behålla den på så mycket som möjligt.
Men som vi sa ovan, se till att du får ut det mesta av de små måltiderna och mellanmålen och håll dig hydrerad.

Ändra den när du behöver.

Om du har en korsett med snören eller en justerbar hängare kan du lossa den lite om du känner dig obekväm under måltiderna. På så sätt kan du dra nytta av kompressionen utan att känna att du inte kan röra dig. Dra
åt den igen en timme eller två senare.

Ta av den om du vill.

Om du inte ägnar dig åt seriös midjeträning och/eller om du känner dig väldigt obekväm kan du ta av dig kompressionsplagget. Detta kan vara svårt att göra beroende på vilken typ av plagg du använder och var du befinner dig, så planera därefter.

Kom ihåg att det inte behöver vara obekvämt eller tråkigt att bära kompressionsplagg. Välj kläder som passar din kropp och de outfits du planerar att bära dem tillsammans med. Och om du följer en hälsosam diet och tränar samtidigt kommer du att vara på väg mot en ännu större förvandling.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *