Korsetter med stålben kontra galgar: vad är skillnaden?

Två sätt att träna midjan

Om
du är intresserad av den moderna manteltrenden som tar Hollywood med storm och förvandlar vanliga kvinnor, är en av de första frågorna du ställer om du ska använda en traditionell stålkorsett eller en cincher. Båda är effektiva för att strama upp midjan, men vilken typ av korsett ska du använda?

Vissa kvinnor svär vid korsetter, medan andra inte vill prova något annat än sin favoritkompressionskorsett. Vilket alternativ som är rätt för dig beror på dina midjemål och, i slutändan, vad som fungerar bäst för dig.

Korsettens grunder

Korsetter är utformade för att erbjuda de mest dramatiska midjemodifierande effekterna. De är vanligtvis tillverkade av 25 kolumner av stålben för det fastaste greppet. De flesta korsetter har snörning baktill, vilket gör att du kan uppnå en timglasliknande look genom att snöra och dra tills du uppnår önskad täthet. Många korsetter minskar omedelbart midjemåttet med flera centimeter medan du bär dem. Med tid och engagemang kan midjeträning med en korsett ge imponerande resultat.

Korsetter kan vara obekväma efter några timmars användning, men du kan vänja dig vid hur de känns. De ger inte alltid en sömlös look under kläderna, särskilt runt skosnörena. Om du letar efter en smidig, osynlig look under dina kläder är en korsett inte alltid det bästa valet.

Underbystkorsetten Nude Sand är en klassisk korsett som fungerar perfekt som en midjestödskorsett.

Grundläggande korsettprinciper

Korsetter
liknar korsetter genom att de synligt riktar in sig på och krymper buken när de bärs, men deras konstruktion är annorlunda. De kan använda en kombination av spandex och/eller latex med ett reducerat antal stål- och benpelare. Låt dig inte luras av att de inte har lika många stålpelare; dessa moderna material ger ultimat kompression och fast formning och kan omedelbart minska midjan med flera centimeter.

En
annan stor skillnad mellan hängare och korsetter är att hängare inte använder snörning. Även om de ser mjukare ut under kläderna, erbjuder de inte samma precision som korsetter. Du kan dock tycka att de är bekvämare vid långvarig användning.

Amias Cincher är allt du behöver i en cincher, med PowerLatex och Flexiboning-teknik för maximal formande kraft.

Det bästa av två världar

Du behöver inte välja mellan det ena eller det andra när det gäller korsetter och galgar. De är så mångsidiga att du kanske vill ha båda! För dagar när du vill ha en dramatisk bantningseffekt eller en vintagelook, bär en korsett – under eller över dina kläder. För långa dagar på kontoret, använd din galge. Eller, om du vill ha effekterna av en korsett och mjukheten av din cincher, bär en cincher över din korsett! Med två eller fler galgar i garderoben är det enda du förlorar centimetrar av midja.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *