Kim Kardashians midjemåtthemlighet avslöjad

Kim Kardashian skapade rubriker förra veckan på Instagram genom att stödja midjeträning med en bild på sig själv i shapewear! Och hon är inte den enda kändisen som talar sig varm för hur shapewear kan förändra din kropp, vilket förklarar varför vissa nyhetsredaktioner plötsligt frågar: ”Gör korsetter comeback?”

Även om
Kim Kardashian är känd (och verkligen vacker), är hon fortfarande en vanlig kvinna som har fött barn och arbetar hårt för att behålla sin vikt och figur. Kvinnor i hennes storlek har tillgång till tränare och stylister i världsklass, men gissa vad: de behöver fortfarande hjälp! Lyckligtvis är midjestödjande former, som korsetter, en lösning som är tillgänglig för alla.

Vi är glada över att hon och andra kändisar har öppnat upp om vad som får dem att se fantastiska ut, oavsett om det är på röda mattan eller på kaféet. Midjeträning med shapewear av hög kvalitet behöver inte vara en ”hemlighet”, det är något spännande att dela med alla dina vänner!

Så fungerar det verkligen? Absolut! I århundraden har kvinnor format om sina midjor med hjälp av korsetter och andra midjestödjande plagg. Dessa metoder har funnits kvar eftersom de är effektiva. Men till skillnad från forna tiders korsetter behöver du inte oroa dig för att strypa din cirkulation i ett plagg som din gammelmormor kanske hade på sig. Dagens midjetränare är bekväma, snygga och sexiga (titta bara på bilden som Kim Kardashian publicerade på Instagram).

Det
finns flera sätt som midjeträning fungerar på:

1. Omedelbar bantning : Medan varaktig viktminskning tar tid, behöver du inte vänta på att se effekterna av en bukplastik! Du kan gå ner en storlek eller två direkt när du tar på dig den.

2. Svettas : Tack vare den fasta kompressionen runt buken kommer din hud att svettas i det riktade området!

3. Korrigerad hållning : Ett höftbälte hjälper till att korrigera din hållning så att du står rakare och mer självsäker.

4. Minskad överätning : Du vet den där känslan när du har ätit för mycket och vill lossa på byxorna? Om du bär en magslimmare kommer din mage inte att kunna expandera lika mycket, du kommer att känna dig mätt och du kommer att vara mindre benägna att äta för mycket.

Nu vet du Kims lilla hemlighet! Ta en titt på vårt breda urval av produkter för att forma magen och ta reda på hur du kan förvandla din kropp så att den ser ut som ett timglas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *