5 skäl till varför en korsett är ett utmärkt alternativ till en behå

Har du någonsin funderat på korsetter som ett alternativ till behåar? Korsetter
erbjuder många fördelar och är dessutom snygga och smickrande, så de kan vara svaret…

Det finns en mängd olika anledningar till varför du kanske föredrar att inte behöva bära bh, om du har möjlighet. Från att
undvika att regelbundet höja och sänka sig, till att skapa en smickrande form och undvika remmar (eller axelbandslösa behåar som glider), när de bärs varje dag kan behåar vara ganska obekväma och en allmän olägenhet.

Vad sägs om att bära en korsett kan vara ett bra alternativ till att bära en behå?
Genom att dra åt i midjan och ge allt stöd du behöver, kan en korsett vara ett elegant sätt att forma midjan och bysten, utan att behöva en behå. Om det inte redan låter som skäl nog att byta ut din behå mot en korsett, så finns det fem anledningar till varför en korsett är ett bra alternativ till en behå…

1. Inga axelband behövs

Om du frågar ett rum med kvinnor vad de tycker om axelbandslösa behåar är det få som visar någon större entusiasm. Det är ofta svårt att få rätt passform, eftersom många axelbandslösa behåar är förbjudna på grund av det begränsade stöd de erbjuder. Dessutom tenderar de att glida, bukta ut i sidorna och gräva in sig i ryggen och under bysten – på det hela taget fungerar inte axelbandslösa behåar så bra som de borde. Att välja en korsett istället för en behå innebär att du kan vara axelbandslös, men ändå få allt stöd du behöver. Med en korsett slipper du ändlösa justeringar under dagen och inget utbuktande material på sidan, så länge du har rätt passform kommer din korsett att sitta på plats hela dagen och ge dig stöd, trots avsaknaden av axelband.

.

2. Lägg till lite push

Många vadderade behåar är tjocka och kan se lite konstgjorda ut när det gäller den form de uppnår. Genom att välja att bära en korsett istället för en behå kan du få en mer naturlig boost utan att behöva introducera en massa vaddering eller liknande. Korsetter ger både
stöd och en boost, för en smickrande form och en bekväm passform.

3. Definiera din form

Ett problem som många kvinnor upplever med behåar är att de gräver under bysten. Detta kan orsaka en lätt klumpig form, eftersom behån böjer sig över bysten och viker sig undertill, vilket orsakar ett litet fettband undertill. Detta är ett problem för kvinnor i alla former och storlekar, och även om det kan hjälpa att välja en behå i en större storlek kan en för stor behå åka upp och inte ge bra stöd.

En korsett har motsatt effekt, slätar ut din figur, stramar åt dig i midjan och ger också din byst en liten boost. Korsetter ger
stöd från bysten till höfterna, drar in dig och definierar din form, samtidigt som de är bekväma.

4. Undvik regelbundna justeringar

Räck upp handen om du kommer på dig själv med att dra upp eller ner din behå och justera dina band flera gånger i timmen? BH kan vara ett allvarligt obehag, och alla de små justeringar vi måste göra är en del av vår dagliga livsstil och något vi alla accepterar som kvinnor.

Genom att välja att bära en korsett som ett alternativ till en BH, kan du göra dessa timliga justeringar till ett förflutet. Så länge din korsett passar ordentligt kommer den att sitta på plats hela dagen, vilket innebär att den inte kommer att glida eller sätta sig, och du kan glömma att axelbanden glider ner över axlarna.

5. Känn dig självsäker

När var senaste gången du tog på dig en behå och kände dig riktigt fantastisk? Generellt sett har behåar inte den effekten. Att bära en korsett, å andra sidan, kan vara helt transformativt. Alla kvinnor som någonsin har burit en korsett vet vilken otrolig skillnad detta hårt arbetande plagg kan göra.

Att attrahera dig på alla rätt ställen, oavsett om du bestämmer dig för att bär korsetter för speciella tillfällen eller regelbundet istället för en behå, skillnaden det gör för hur du känner dig är otrolig.

En korsett är ett bra alternativ till en behå, inte bara av estetiska skäl, utan också av praktiska. Snygga, smickrande och bekväma, korsetter löser ett antal problem som många av oss har med att bära behå på daglig basis.

För mer hjälp med att hitta den perfekta korsettstorleken och stilen, tveka inte att kontakta oss, vi är alltid glada att hjälpa till:

universcorset@gmail.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *